Opinie

Wózek jest bardzo dobrze wykonany i stabilny. Materiał jest dobrej jakości. Wózek Comfort jest przystosowany do jazdy na różnych dróg i bez problemu można podjeżdżać pod krawężniki na ulicach i wjeżdżać do autobusów, a co najważniejsze – dziecko jest bezpieczne.

Żaneta, mama Darii
8 sierpnia 2022

Obsługa wózka jest bardzo prosta. Jest on wygodny na spacery dla mojej już dorosłej córki, która cierpi na MDP (m. in dzięki możliwości regulowania oparcia i dobrej amortyzacji), jak i również dla osoby prowadzącej (możliwość regulowania rączki). Ogromnym plusem jest duży wybór akcesoriów (m.in. śpiwór, wymienna tapicerka, budka). Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą „Comfort”. Szczególne podziękowania dla pani Ani za profesjonalną obsługę, fachowe doradztwo, jak również bardzo życzliwe podejście do klienta.

Sylwia, mama Patrycji
2 sierpnia 2022

Bardzo fajna firma. Korzystam z wózków od 2009 roku, dla mojej córki. Super i profesjonalna obsługa klienta. Wykonywane jest naprawdę od ręki. Córce w tym wózku jest bardzo wygodnie.

Jolanta - mama Magdy
18 lipca 2022

Bardzo jestem zadowolona z usług co do zakupu wózka specjalnego dla mojej córki. Korzystam już od dłuższego czasu. Wózki są ładne i wygodne. Z poważaniem Maria, mama Marty

Opinia Marii - mamy Marty
5 lipca 2022

Wózek firmy Comfort służy mojej córce z mózgowym porażeniem dziecięcym od lat. Jesteśmy zadowoleni z Waszych produktów, można polecać innym. Miła obsługa, fachowe doradztwo. Dziękujemy.

Opinia Marii - mamy Natalii
5 lipca 2022
Pani Annie dziękuję za przemiłą obsługę i pomoc w rozwiązaniu problemu. Życzliwość z jaką podchodzi Pani do klienta jest wizytówką dla firmy.
Pozdrawiam cały zespół.
Opinia Joanny - mamy Kubusia
30 czerwca 2022

Wózek COMFORT znam od ponad 20 lat. Wcześniej stosował go mój brat przez wiele lat swojego życia i nigdy nie zawiódł. Obecnie zakupiliśmy wózek dla naszego syna i w końcu widzimy, że jazda w wózku jest dla niego komfortowa, wygodna, a każdy spacer w nim sprawia mu radość.  Szybka i sprawna przymiarka, odpowiednie dopasowanie wózka pod potrzeby syna. Przemiła obsługa przez personel, super kontakt z pracownikami. Polecamy!!

Weronika, mama Michałka
21 czerwca 2022

Jesteśmy zadowoleni, z Waszej Firmy „Comfort” korzystamy od zawsze. Nigdy nie zmieniliśmy firmy. Wasze wózki są bardzo wygodne i są wytrzymałe na różnym terenie. Spełniają Komfort dla naszego leżącego syna Rafała.

Opinia Stanisława, taty Rafałka
15 czerwca 2022

Opinia bardzo pozytywna, bezproblemowe załatwienie formalności, szybka realizacja.

Opinia Marii, mamy Niny
9 czerwca 2022

O firmie

Ponad 40 lat doświadczenia w produkcji wózków dla dzieci, z czego ponad 20 lat specjalizacji w produkcji wózków rehabilitacyjnych dla dzieci i dorosłych ze złożoną, wieloraką niesprawnością.

Jesteśmy członkiem Ogólnopolskiej Izby Gospodarczej Wyrobów Medycznych POLMED.

Kontakt

Wytwórnia Sprzętu Rehabilitacyjnego
COMFORT sp. z o. o.
ul. Krzywa 23
60-118 Poznań
NIP: 7781369984
KRS: 0000871826
+48 61 863 85 61
biuro@comfort-reha.pl

Social Media

Tutaj znajdziesz zdjęcia i filmy instruktażowe oraz zdjęcia i filmy pokazujące użytkowanie wózków Comfort.

Copyright 2022 Dalpo Comfort. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka prywatności