Opinie

Moja córka używa wózka Comfort 6 od 2018 roku. Przebywając w domu Opieki Społecznej w Zimnowodzie opinia o tym wózku jest bardzo dobra opinie tę wyrażają pracownicy Dom Pomocy Społecznej którzy użytkują ten wózek na codzień. Ja jako ojciec jestem zadowolony z możliwości dostosowania klina do potrzeb mojej córki.

Pan Jankowskiego tata Sylwii
15 lutego 2024

Wózek zamówiony ze specjalnymi przeróbkami, dostosowanymi do potrzeb niepełnosprawnego syna.
Szczególne wyrazy wdzięczności dla konstruktora, Pana Marka, za inwencję i pomysł wykonania wymaganych uzdatnień i przeróbek.

Pan Droń, tata Łukasza
12 lutego 2024

Syn obecnie ma 35 lat. Chciałabym powiedzieć, że od zawsze korzystamy z wózka Comfort.
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Nie zamienimy go na inny.

Pani Mirosława mama Mateusza
8 lutego 2024

Już od lat 90-tych ubiegłego wieku, używamy dla naszego niepełnosprawnego syna wózków firmy Comfort. Dlatego i tym razem zdecydowaliśmy się na zakup takiego wózka. Ze względu na specjalne potrzeby naszego syna, nie był to wózek standardowy.Chcieliśmy aby firma Comfort dostosowała wózek do naszych potrzeb. Po telefonicznym uzgodnieniu koniecznych modyfikacji i przeróbek, dostaliśmy wycenę wózka uwzględniającą wszystkie zmiany i finalnie otrzymaliśmy wózek idealnie wykonany, według naszych wymagań. Podczas produkcji tego wózka, firma Comfort wielokrotnie kontaktowała się z nami w celu wyjaśnienia jakichkolwiek wątpliwości. Specjalne podziękowania kierujemy też do Konstruktora firmy Comfort, Pana Marka, za zaangażowanie i wykonanie wszystkich modyfikacji. Byliśmy informowani przez na bieżąco, włączając w to sesje wideo, gdzie mogliśmy zobaczy jak przeróbki będą wyglądać i czy nam odpowiadają. Jesteśmy mile zaskoczeni, że firma Comfort dołożyła tylu starań, aby wózek był idealnie dopasowany do naszych potrzeb. Na pewno będziemy polecać firmę Comfort wszystkim potrzebującym takiego sprzętu, który jest solidny, dobrze wykonany i łatwo się prowadzi.Przede wszystkim ważne jest to, że może być dopasowany nawet w detalach do indywidualnych potrzeb pacjenta za niewygórowaną dopłatą, do wersji standardowej.

Rodzice Łukasza
31 stycznia 2024

„Piter” wyraził wsparcie dla opinii o wózku firmy Comfort znajdującej się w Poznaniu przy Głazowej 43
Wózek Comfort wspaniale funkcjonuje, jest z bardzo trwałego materiału, służy nam 10 lat. Reklamacjai zakup zostały załatwione w sposób bardzo pozytywny, koszt na każdą kieszeń przy współpracy z NFZ i PCPR. Bardzo polecam firmę Comfort tel. 618638561 biuro@comfort-reha.pl

"Piter" Pani Sylwia DPS w Kielcach
31 stycznia 2024

Dziękuję za pomoc, uprzejma i miła obsługa pomogła mi rozwiać wszystkie nurtujące mnie pytania. Przyjechaliśmy z synem po wojnie, dziecko jest ciężko niepełnosprawne, wózek jest dla nas najważniejszym atrybutem życia, a z Comfort korzystamy już ponad 5 lat, bo jest wygodny i niezawodny.

Pani Yana mama Daniila
31 stycznia 2024

Solidna i rzetelna firma otwarta na pomoc innym, bezinteresownie. Pomoc została udzielona od ręki. Polecam Comfort!

Pan Grzegorz opiekun Janka
30 stycznia 2024

Jestem bardzo zadowolony z możliwości zakupu wózka dla naszej córki Viktorii w firmie Comfort. Przyjechaliśmy do Polski z Ukrainy, córka 13 lat i syn 4 l. Nie posiadamy stałego zatrudnienia, żona i ja pracujemy tam gdzie mamy okazję. Pani w Comforcie zaoferowała nam pomoc w załatwieniu dofinansowania. Zbiórka pozwoliła na skuteczną pomoc, a my bardzo ucieszyliśmy się, że Wiktoria dostanie wygodny i mocny wózek, wyposażony w stolik pozycję leżącą oraz kółka skrętne. Wózek oznacza dla córki wygodę, może w nim przebywać oraz wychodzić wspólnie z domu na spacery.

Pan Aleksander tata Wiktorii
25 stycznia 2024

Dzień dobry.
Chciałabym podziękować za pomoc w zakupie wózka dla mojego syna . Wózki z firmy Comfort zamawiam już od dawna dla syna, jest to 5 wózek, ale po raz pierwszy zamówiłam wózek bezpośrednio z firmy, bez pośrednictwa. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ syn się garbi, dlatego pani , która rozmawiała ze mną przez telefon zachęciła mnie, żeby zamówić wózek na garb. Nigdy wcześniej nikt mi nie proponował takiego rozwiązania, a To był strzał w dziesiątkę, syn teraz siedząc ma komfort, ponieważ część zgarbiona fantastycznie wchodzi w wycięcie w wózek. Wysłałam tylko zdjęcie syna, a panie dobrały tak , że lepiej nie mogło być. Mało tego, wózek przywieziono mi z Poznania do Cieszyna, do pokazania i przymierzenia, jednak kiedy syn spróbował siedzieć, wiedziałam , że jest szyty jak dla nas. Wszystkie formalności załatwiłam z domu, wniosek oraz dopłata , jesteśmy baaaardzo !!!! Zadowoleni♥️

Szczęśliwi użytkownicy, Bartek z Mamą
25 stycznia 2024

Wózki rehabilitacyjne Comfort

O firmie

Ponad 40 lat doświadczenia w produkcji wózków dla dzieci, z czego ponad 20 lat specjalizacji w produkcji wózków rehabilitacyjnych dla dzieci i dorosłych ze złożoną, wieloraką niesprawnością.

Jesteśmy członkiem Ogólnopolskiej Izby Gospodarczej Wyrobów Medycznych POLMED.

Kontakt

Wytwórnia Sprzętu Rehabilitacyjnego
COMFORT sp. z o. o.
ul. Głazowa 43,
60-116 Poznań
NIP: 7781369984
KRS: 0000871826
+48 61 863 85 61
biuro@comfort-reha.pl

Social Media

Tutaj znajdziesz zdjęcia i filmy instruktażowe oraz zdjęcia i filmy pokazujące użytkowanie wózków Comfort.

Copyright 2024 Dalpo Comfort. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka prywatności
× Kontakt/ Contact/ контакт