Opinie

Wózki Comfort towarzyszą nam przez wiele lat (pewnie około 15-18 lat). Z radością obserwuję udoskonalanie ich, chociaż to i tak najwygodniejszy, najbardziej komfortowy wózek jaki znalazłam dla Córki, a sprawdzałam już wiele produktów i zawsze kupuję Comfort. To wózek wygodny do kilkugodzinnego siedzenia w szkole, odpoczynku w pozycji leżącej, spacerów na wsi i w mieście (skrętne koła), cudowna kieszeń ma oparciu i kosz pod wózkiem. Mnóstwo pożytecznych dodatków. Uwielbiam. 🤍
Wózek przepiękny – bardzo dziękuję. Spełniła Pani nasze małe marzenie. Wkrótce napiszemy stosowną opinie pod pani zdjęciem na profilu firmowym. Również załączę zdjęcie:)
Bardzo, bardzo dziękuję. Z pozdrowieniami. 
Uwielbiam Wasze wózki💓 Marzena, mama Paulinki

Opinia Marzeny - mamy Paulinki
21 września 2022

Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych wózków jakie do tej pory próbowaliśmy. Jest wygodny dla osoby korzystającej z wózka jak i również dla opiekuna. Świetnie się prowadzi, łatwo składa, można dostosować sobie wszystko do własnych potrzeb.

Opinia Rafała - taty Zuzanny
21 września 2022

Po raz czwarty zakupiliśmy wózki dla córek (Renaty i Urszuli) i nie chcemy innych wózków niż wózki Comfort. Wytrzymałość, jakość, wygoda na najwyższym poziomie. Obsługa, doradztwo, tylko można się od Nich uczyć. Szczerze i i serdecznie polecamy.

Kazimierz tata Urszuli i Renaty
30 sierpnia 2022

Wózki Comfort używamy od 25 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wózki te są wygodne i bardzo trwałe. Często używane w warunkach terenowych i wytrzymują wiele. Ponadto estetycznie wykonane. Zawsze jesteśmy też zadowoleni z kompetentnej obsługi.

Dorota mama Maksymiliana
30 sierpnia 2022

Wózek Comfort jest bardzo dobry

Anna, babcia Vanessy
23 sierpnia 2022

Bardzo dobra firma, kupuję wózki już 30 lat i jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa, fachowe doradztwo, pani Anna przemiła, konkretna, życzliwie podchodzi do klienta, zawsze pomoże rozwiązać każdy problem, jest wizytówką Firmy Comfort, poza tym firma godna polecenia, nie zamienię na inną. Wózki są wygodne, dobrze wykonane, wytrzymałe, syn czuje się bezpiecznie i jest zadowolony. Pan Paweł Jankowski z linii produkcyjnej również udzielił dla mnie fachowej pomocy w rozwiązaniu mojego problemu (śruba do kółka).

 

Władysława, mama Łukasza
16 sierpnia 2022

Wózek jest bardzo dobrze wykonany i stabilny. Materiał jest dobrej jakości. Wózek Comfort jest przystosowany do jazdy na różnych dróg i bez problemu można podjeżdżać pod krawężniki na ulicach i wjeżdżać do autobusów, a co najważniejsze – dziecko jest bezpieczne.

Żaneta, mama Darii
8 sierpnia 2022

Obsługa wózka jest bardzo prosta. Jest on wygodny na spacery dla mojej już dorosłej córki, która cierpi na MDP (m. in dzięki możliwości regulowania oparcia i dobrej amortyzacji), jak i również dla osoby prowadzącej (możliwość regulowania rączki). Ogromnym plusem jest duży wybór akcesoriów (m.in. śpiwór, wymienna tapicerka, budka). Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą „Comfort”. Szczególne podziękowania dla pani Ani za profesjonalną obsługę, fachowe doradztwo, jak również bardzo życzliwe podejście do klienta.

Sylwia, mama Patrycji
2 sierpnia 2022

Bardzo fajna firma. Korzystam z wózków od 2009 roku, dla mojej córki. Super i profesjonalna obsługa klienta. Wykonywane jest naprawdę od ręki. Córce w tym wózku jest bardzo wygodnie.

Jolanta - mama Magdy
18 lipca 2022

O firmie

Ponad 40 lat doświadczenia w produkcji wózków dla dzieci, z czego ponad 20 lat specjalizacji w produkcji wózków rehabilitacyjnych dla dzieci i dorosłych ze złożoną, wieloraką niesprawnością.

Jesteśmy członkiem Ogólnopolskiej Izby Gospodarczej Wyrobów Medycznych POLMED.

Kontakt

Wytwórnia Sprzętu Rehabilitacyjnego
COMFORT sp. z o. o.
ul. Krzywa 23
60-118 Poznań
NIP: 7781369984
KRS: 0000871826
+48 61 863 85 61
biuro@comfort-reha.pl

Social Media

Tutaj znajdziesz zdjęcia i filmy instruktażowe oraz zdjęcia i filmy pokazujące użytkowanie wózków Comfort.

Copyright 2022 Dalpo Comfort. Wszelkie prawa zastrzeżone | Polityka prywatności